[mpc_textblock content_width=”100″ margin_divider=”true” mpc_tooltip__border_divider=”true” mpc_tooltip__padding_divider=”true”]PS PRO SEMINAR & EVENT MANAGEMENT (PROSEMINAR) adalah syarikat yang di asaskan pada 7 November 2017. Bidang perniagaan syarikat adalah pengurusan acara, seminar, dan bengkel serta konsultansi. Platform yang menjadikan seminar, bengkel dan juga pembentangan menjadi platform utama dan rujukan untuk setiap populasi di seluruh negara.

Dunia kini kearah teknologi yang berkonsepkan sistem atau apps bagi perniagaan dan korporat. Ini adalah peluang yang terbaik yang tidak kami lepaskan memandangkan platform yang berkenaan seminar dan bengkel tiada lagi di Malaysia. Laman web yang diasaskan iaitu www.proseminar.com.my ialah platform utama yang mempunyai seminar serta event yang akan dianjurkan pada masa akan datang bagi memudahkan bagi mereka yang ingin mencari seminar dan bengkel yang mereka ingini.

PROSEMINAR terdiri daripada beberapa kategori seminar antaranya ialah:

  1. Pendidikan
  2. Motivasi
  3. Media Sosial & Pemasaran Perniagaan
  4. Fesyen
  5. Kecantikan dan Kesihatan
  6. Masakan, Bakeri & Pemprosesan
  7. Multimedia
  8. Software dan Programming
  9. Pameran dan Fiesta

PROSEMINAR juga terlibat dalam mempromosikan acara yang popular dan relevan yang diadakan secara tahunan di Malaysia yang dianjurkan oleh swasta mahupun kerajaan. Ia adalah untuk tarikan pengunjung di laman web kami agar secara tidak langsung mempromosikan seminar dan bengkel yang dianjurkan oleh PROSEMINAR.[/mpc_textblock]

© Copyright 2019 Pro Seminar